Qui som?

A l’escola Sant Vicenç de Paül de Sa Vileta, desenvolupem un model educatiu on valorem sobretot la persona. Centrem els nostres esforços en crear un clima càlid i familiar perquè tothom es pugui sentir valorat i respectat. El nostre objectiu principal és acompanyar els nostres alumnes durant tot el seu creixement integral. 

Les Germanes de la Caritat començaren la seva missió al nostre centre l’any 1904. Avui dia, juntament amb la Fundació Escola Catòlica (FECIB), continuem transmetent els valors i els trets d’identitat propis i significatius de les Germanes de la Caritat. 

La diversitat del centre és el punt de partida i l’eix central del nostre dia a dia. A més a més, l’educació emocional és un dels pilars fonamentals. Dediquem la major part dels recursos perquè els alumnes aconsegueixin acabar la seva etapa educativa amb una intel·ligència emocional adequada i uns valors de respecte, tolerància i empatia.

Pel que fa a les metodologies utilitzades, fem servir diverses, ja siguin les centrades a fer projectes, racons, tallers, i ara també situacions d’aprenentatge, per adaptar-nos a les diferents situacions i necessitats del nostre alumnat.

Així mateix, fomentem la innovació i l’ús de les TIC. Finalment, cal esmentar també que contextualitzem els aprenentatges per afavorir l’evolució i el creixement dels nostres estudiants durant el seu desenvolupament continu.